fredag 28 mars 2008

Snart är det dags...Nu är det inte långt kvar, snart är årets vinterdvala över. På betong-bunkern Ullevi står GAIS för motståndet i ett förhoppningsvis inte allt för kallt vår-Göteborg. Abstinensbesvären har varit rätt påtaglig ett tag nu, underbart att det äntligen sätter igång!

Anders Svenssons skada verkar inte vara lika illa som befarad. Med stor sannolikhet ingår Anders i eleganternas premiäruppställning på söndag. Lite mer oklart vad som gäller Ishi men vi hoppas.

Guliganerna anordnar bussresa och har enligt uppgift snart fyllt sina fem bussar. Förhoppningsvis tar sig många, många gulsvarta sig dit privat. Bortasektion och samlingsplats för oss rättrogna är sektionerna Ä/Ö och man måste köpa förköp!

Hellsborg ett band med Elfsborgare har släppt sin första av förhoppningsvis många Elfsborgslåtar. Lyssna på vi är gulsvarta Elfsborg här www.myspace.com/hellsborg

Nu kör vi! FRAMÅT ELFSBORG!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför vill du slakta elfsborg? Jag är som en sann guligan helt mot våld och vänder mig därmed mot sådana som dig som kallar sig för elfsborgslaktaren. Så jäkla trist. Man vill väl ändå kunna ta med barnen på fotboll?

Anonym sa...

hehe vad pratar du om?

Anonym sa...

Jag fick en länk skickad till mig av en kollega - http://elfsborgslaktaren.blogspot.com/ - trodde det var ett dåligt skämt först men så insåg jag snart att det fanns en blogg bakom länken i alla fall. Slakt och fotboll hör inte ihop. Heja istället för att hata (och slakta). Man vågar inte ta med barnen på fotboll i dagens samhälle.

Anonym sa...

hahahahahaha! Bloggen heter Elfsborgsläktaren! Men å,ä,ö finns inte vid internetadresser!