måndag 3 mars 2008

Det luktar allsvensk premiär!

Nu har Guliganerna släppt biljetter till sin bussresa ner till Göteborg 30/3. Det är hög tid att mobilisera alla gulsvarta att ta sig ner och stötta eleganterna i årets allsvenska premiär. Vi har slängt upp infon som finns på www.guliganerna.se för att underlätta för dig som vill åka billig buss ner.Nu är det inte långt kvar till det drar igång, Allsvenskan 2008. Det är söndagen den 30 mars som gäller och det är Gais som står för motståndet. En kanonmatch som garanterat kommer locka flera tusen Gulsvarta att åka ner till Göteborg för att stötta Di Gule till en bra start.

Guliganerna kan här och nu erbjuda ett hett alternativ för Er supportrar som har tänkt ta er ner till Göteborg och heja fram våra gula Eleganter. För endast 50:-(om du är medlem i Guliganerna 2008) får du åka med i bussarna tillsammans med förväntansfulla Elfsborgare. Ställ bilen hemma och åk med Guliganerna, ALLA SKA MED!

När?
Söndagen den 30 mars kl. 15.00

Var?
Nya Ullevi.

Avresa från Borås?
13.00

Pris?
50:- för medlemmar i Guliganerna 2008. De som ej är medlemmar betalar 100:- extra på matchdagen innan avresan till Göteborg.

Hur anmäler jag mig till resan?
Vi kommer, på den här resan, använda oss av ett biljettsystem likt de vi har använt oss av vid några tidigare tillfällen. Vill du åka med på resan måste du därför inskaffa dig en bussbiljett i förväg. Dessa biljetter finns att köpa i någon av Team Sportias butiker, i Centrum eller Knalleland, för endast 50:- styck. Biljetten tar du sedan med dig till bussarna på matchdagen.
Sista försäljningsdag: Torsdag 27 mars
Viktigt! Köpt biljett kan ej returneras.

Matchdagen!
Vi börjar dagen med att slå upp portarna till vår medlemslokal Gula Villan, som ligger ett stenkast ifrån Ryavallen, klockan 11.00. Vi rekommenderar alla att komma tidigt då det kommer att finnas tid till att umgås med andra resenärer, köpa souvenirer eller något lättare tilltugg, smörgåsar samt dryck.
Viktigt! Ta med biljett och medlemskort.

Vad gör jag med min biljett på matchdagen?
Det är som sagt viktigt att du tar med dig din bussbiljett på matchdagen. Förutom att bussbiljetten fungerar som ett kvitto ska den även bytas in mot en specifik bussbiljett som berättar i vilken buss du hamnar. Utanför Gula Villan kommer det att finnas ett bord dit alla ska gå och byta in sina biljetter. Ett tips är att kompisgäng med flera byter in sina biljetter samtidigt för att ha större chans att hamna i samma buss.
Vi uppmanar alla resenärer att vara på plats vid Gula Villan senast 12.30!

Jag som inte är medlem i Guliganerna?
Är du inte medlem i Guliganerna kommer du få lägga till en avgift på 100:- när du byter in din biljett mot en specifik bussbiljett vid bordet utanför Gula Villan. Alternativet till det är att bli medlem i föreningen till priset av 100:- för ungdomar eller 150:- för vuxna. Du åker då med på resan till medlemspriset 50:-.

Tillsammans mot Guld 2008!

Inga kommentarer: