tisdag 2 september 2008

IF Elfsborg - Ljungskile SK

Tråklaget LSK på besök och risken fanns att eleganterna skulle pressa på utan att få utdelning likt fler storlag inklusive vi själva gjort mot tidigare under säsongen. Nu visade det sig att IFE var såväl ett som två nummer större den här matchen och kunde komfortabelt vinna med 4-0. James Keene gjorde byttes in i andra halvlek och möttes av rejält jubel och hyllningssånger från läktarhåll. James berättade efteråt att han fick gåshud av mottagandet och betalade tillbaka med att göra mål och fira framför Elfsborgsläktaren.

12 500 personer bevittnade gårdagens match vilket får ses som en mycket bra publiksiffra även om det var en hel del sponsorsbiljetter. Atmosfären får anses vara klart godkänd den med, ihållande stöd från Elfsborgsläktaren och ofta bra ljudvolym. En ny enkel och kraftfull sång slog igenom efter några matchers tragglande, melodin kommer ifrån Kim Larsens klassiker Jutlandia.
"Heeeeja, heja Elfsborg - hjärtat det slår för di Gule"
"Heeeeja, heja Elfsborg - hjärtat det slår för di Gule"

LSK klacken hade masat med sig någon slags sambaorketser och det lät som att de skulle ut och valla kor, om det var en riktig koklocka med i deras "orkester" låter vi dock vara osagt även om det inte verkar helt otroligt.
Inga kommentarer: