onsdag 23 september 2015

Uppmaning inför västderbyt


Om du är gammal eller ung – sluta tveka bara sjung!
Vi är inne i slutspurten när hela allsvenskan ska avgöras. Alla vet vad det handlar om. Västderby, IF Elfsborg – IFK Göteborg, en höstkväll inför ett fullsatt Borås Arena. De tre otroligt viktiga poängen på spel blandat med rivaliteten om vilka som är Västsveriges nummer ett.
Nu är det upp till oss att se till att de blåvita får möta ett Borås Arena så som vi vet att det kan se ut och låta när vi bestämmer oss. Där spelare och publik står upp för varandra, i en symbios i 90 minuter, i varje situation, i varje närkamp. Vi har många gånger tidigare visat att det är vår fästning och att det är jobbigt för våra motståndare att komma hit. Nu ska vi göra det bättre än någonsin förut.
Elfsborgare, oavsett läktarsektion på västderbyt:
– Kom med inställningen att du ska sjunga högre för Elfsborg än vad du någonsin gjort förut!
– Mana på din omgivning både inför matchen och på läktarplats att sjunga för Elfsborg!
– Lev dig med i matchen, jubla, bua, gestikulera och låt våra spelare möta tre hemmaläktare som bär fram dem i 90 minuter!
På Elfsborgsläktaren kommer det denna match att finnas fler klackledare än vad det brukar att göra. Var lyhörd på vilka sånger som dras igång. Klappa inte sönder sången, sjung högre istället för att klappa. Vid inmarsch kommer ett tifo att arrangeras på Elfsborgsläktaren, lyssna på instruktionerna för att allt ska lyckas.
Nu gör vi det här tillsammans! Sjung högt, sjung Elfsborg!
Guliganerna
Yellow Fanatics
Gulsvarta Systrar
Guligan Tifo Support

Inga kommentarer: